Alinierea dintilor cu Invisalign

download1Acest tratament ortodontic se realizeaza cu ajutorul unor gutiere invizibile. Este un tratament sigur, de scurta durata si “invizibil” intrucat gutierele nu se vad in gura pacientului! De asemenea, pacientul se poate igieniza cu usurinta! Suntem singurii din tara care detin imprimanta pentru realizarea acestora!

Invisalign ofera o solutie simpla, estetic placuta si rentabila pacientilor care nu doresc  terapia ortodontica conventionala. Este ideal pentru repozitionarea dintilor superiori si inferiori anteriori cu o aglomerare usoara sau moderata. Tratamentele mai complexe ale unei arcade inclusiv distantarea, aglomerarea, intruziunea sau extruziunea sunt posibile, dar toti pacientii trebuie evaluati in functie de caz.

Comments (2)
EvrSeptember 21Reply
Ce pret are acest tratament ortodentic? Si are vreun efect asupra dintilor din spate? Adica,mi-a iesit inca un dinte in spate. Mi-i indreapta pe cei din fata?
Radius DentSeptember 23Reply
Buna ziua, Un raspuns precis la intrebarile dumneavoastra vi-l putem oferi numai in urma unui consult in vederea unei estimari exacte si corecte a situatiei dumneavoastra.

Leave a Comment