Albire dentara

albire12In cazul in care sunteti nemultumiti de zambetul dumneavoastra (din punct de vedere coloristic) sau va doriti un zambet stralucitor la un eveniment la care sunteti sau ati dori sa fiti in centrul atentiei, exista numeroase procedee si metode de albire a dintilor in scopuri estetice.

 

Albirea este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor, atunci cind pacientul doreste acest lucru.

 

Albirea este de doua feluri: albirea dintilor a caror culoare a fost modificata in urma devitalizarii (scoaterii nervului) sau a unui traumatism si albirea in scop cosmetic.

 

Procedura de albire dentara se realizeaza in cadrul clinicii Radius Dent prin mai multe metode:

  • albirea realizata cu ajutorul lampii Zoom 2 White, fara ca aceasta procedura sa induca pacientului sensibilitate dentara, iar procedura dureaza doar 40 de minute
  • albirea realizata cu ajutorul laserului-procedura dureaza in jur de 30-40 minute, sensibilitatea fiind considerabil diminuata
  • albirea realizata de catre pacient la domiciliu, cu ajutorul sistemului Opalescence, cu o concentratie de 15% de peroxid de oxygen, dezavantajul folosirii acestei metode fiind durata lunga a tratamentului(aproximativ 2 saptamani)

 

 

albire-dinti-3[1]

Leave a Comment